Available Courses

 • Tervetuloa Verkkovalmennuskurssille!

  Verkkovalmennus-kurssien avulla adoptoimista harkitseva ja adoptiolasta odottava voi pohtia omia edellytyksiään adoptiovanhemmaksi ja saada valmiuksia vanhemmuuteen. Kurssi on ohjattu kokonaisuus, joka perustuu ohjaajan vankkaan adoptio-osaamiseen ja vertaistukeen.

  Adoptioplussan Verkkovalmennuskurssi auttaa valmistautumaan lapsen adoptoimiseen ja kohtamaan adoptiovanhemmuuden haasteita.Kurssilta saat todistuksen liitettäväksi adoptioasiakirjoihisi.

  Kurssia voi muokata myös adoptionhakijan tarpeen mukaiseksi mm. karsimalla siitä ennestään tutut asiat tai lisäämällä henkilökohtaisia tapaamisia. Kurssi sopii myös toista tai useampaa kertaa adoptoiville.


  Pääset kurssiesittelyyn, näytteeseen ja ohjeisiin näpäyttämällä kyseisen osion nimeä. Näpäytä avautuvalla sivulla kohtaa Kirjaudu vieraana. Kurssiesittelyn, ohjeen ja näytteen saat esiin näpäyttämällä sinisellä kirjoitettua nimeä.

  Varsinaiset kurssit vaativat avautuakseen avaintunnuksen. Ks. Kurssin aloittamisohjeet.


  Palaa Adoptioplussan etusivulle tästä.

 • Verkkovalmennuskurssien esittely
 • Tutustu maksutta verkkovalmennuskurssiin täällä.
 • Näin hakeudut verkkokurssille.
 • Verkkovalmennus yksityisesti -kurssi on tarkoitettu avuksi niille, jotka miettivät lapsen adoptoimista kotimaasta tai ulkomailta tai jotka jo odottavat adoptiolasta. Tutustu kurssiin maksutta yllä olevan näytteen avulla!
 • Verkkovalmennus-ryhmä on tarkoitettu avuksi niille, jotka miettivät lapsen adoptoimista kotimaasta tai ulkomailta tai jotka jo odottavat adoptiolasta. Kurssin sisältö on sama kuin Verkkovalmennus yksityisesti -kurssin, mutta ryhmäkurssi antaa mahdollisuuden pohtia adoptiota muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Tutustu kurssiin maksutta yllä olevan näytteen avulla!
 • Sisaruskurssi on tarkoitettu avuksi niille, jotka miettivät sisaruksen adoptoimista perheessä jo olevalle adoptoidulle lapselle.

Henkilötietolain mukainen tietosuojaseloste.
Skip Calendar

Calendar

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31