Tilattava materiaali

Kaikki kirjat nyt 5 euroa/kaksi kappaletta oman valinnan mukaan (sis. alv) + postituskulut niin kauan kuin tavaraa riittää.

 

Becker-Weidman, Arthur, Shell, Deborah (toim.) Auta lasta kiintymään. Vuorovaikutteinen kehityspsykoterapia traumaperäisen kiintymyshäiriön hoidossa. Perusteos kiintymyssuhdekehityksessään häiriöityneiden ja traumatisoituneiden lasten ja nuorten adoptio- ja sijaisvanhemmille, terapeuteille ja hoitajille. Hinta: 44,80 euroa (sisältyy arvonlisävero 10 %).

Becker-Weidman, Arthur. DDP-aapinen. Vuorovaikutteinen kehityspsykoterapia pähkinänkuoressa. Näyttöön perustuva tehokas hoitomenetelmä. Johdanto, käsikirja ja hakuteos DDP:stä. Hinta: 21,80 euroa (sisältyy arvonlisävero 10 %).

Hughes, Daniel A. Kiintymyskeskeinen vanhemmuus.Toimivuutta kasvatukseen. Daniel Hughesin kirja tarjoaa vanhemmille ja ammattikasvattajille aivan uudenlaisen lähestymistavan kiintymyssuhteen vahvistamiseen ja tunnepitoisen vuorovaikutuksen syventämiseen lasten ja nuorten kanssa. 42,80 euroa (sisältyy arvonlisävero 10 %).

Korpiola, Lilly. Pitkä tie äidiksi. Kertomus äitiydestä, adoptiosta ja kasvusta perheeksi. Hinta 17 (sisältyy arvonlisävero 10 %). Ilmestymisvuosi 2014.

Kurjonen, Reetta. Minä adoptoitu. Kovakantinen. Omakohtainen kuvaus adoptoituna olemisesta. Hinta: 5 euroa (sisältyy arvonlisävero 10 %).

Pihlajaniemi, Anna. Adoptiomatka. Omakohtainen kuvaus adoptio-odotuksesta. Hinta: 9 euroa (sisältyy arvonlisävero 10 %). 

***

HUOM! Postin kautta lähetettäviin materiaaleihin lisätään posti- ja pakkauskulut todellisten kustannusten mukaisesti.

Tilaukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.